идея на Зелена Странджа

Опознавателни походи в Странджа през цялата година


"Зелена Странджа" е сдружение с нестопанска цел в обществена полза, създадено през 2007 г. за по-доброто опознаване и опазване на Странджа планина.

Ние насърчаваме активния начин на живот и движението сред природата като организираме целогодишно туристически и спортни събития в Странджа и други планини, сред които:
- еднодневни и многодневни пешеходни преходи;
- състезания на открито по бягане и колоездене;
- походи и образователни игри сред природата за деца.

Основен наш приоритет е развитието на устойчив, природосъобразен туризъм в Странджа. Непрестанно проучваме и реализираме нови пешеходни и вело маршрути по цялата територия на планината, един от които е и "Тур Странджа". Организираме акции за маркиране и прочистване на съществуващи туристически пътеки.

Опазването на околната среда и горите е друг наш приоритет. В тази връзка провеждаме еко събития за почистване на нестопанисвани плажове и маршрути. Също така организираме залесителни акции в градска и извънградска среда.

Стремим се да бъдем гъвкави и винаги отворени за нови идеи и възможности. Ще се радваме, ако споделяте нашите виждания и имате желание за съвместни дейности.

Всеки е добре дошъл на нашите походи и други събития.

Можете да се свържете с нас чрез нашия сайт www.zelenastrandja.com, Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/zelenastrandja/ или на телефон 0888830066


Публикувано от:

Данни за контакт

Tелефон: 0888830066
e-mail: info@zelenastrandja.com
Уеб сайт: Опознавателни походи в Странджа през цялата година

календар на събитията